egoistic.ro Însemnări din capitalism

Despre Daniel Andreș

Salut,

Numele meu este Daniel Andreș, trăiesc în Londra, sunt programator, citesc tot ce-mi cade în mână, mă pricep și eu ca tot românul la politică și engleză (mai puțin la sport) și aici, pe egoistic.ro, îmi fac cunoscute ideile și convingerile cu îndrăzneală începând din 2011; cred că multe din lucrurile care ne înconjoară sau ne definesc pot fi mai bune dacă le mai și gândim - că de asta suntem oameni.

De ce egoistic? Pentru că modul oamenilor de a fi tinde să fie dominat de un egoism accentuat, ignorând condiția noastră umană, disprețuind ce este nobil; pentru că egoistic este un fel de a gândi.

Sunt altruist din fire, iar pregătirea mea în domeniul matematicii mă împinge să îmi extind caracterul analitic și spre ce ne înconjoară; îmi plac enorm sociologia, istoria, politica, analiza, psihologia, natura, fotografia și - cel mai mult - oamenii. Îmi place să profit de faptul că istoria e scrisă, fără să uit însă că e scrisă cum trebuie. Îmi place să cred în idealuri, îmi place să cunosc oameni și caractere. Îmi place să cred în vise și îmi place să le îndeplinesc.

Puteți trimite oricând sugestii, păreri prin email la adresa hello [la] egoistic punct ro.

Vă invit să vă înscrieți prin RSS la postări, deoarece scriu atunci când timpul îmi permite sau subiectul este important.

Deși Facebook evoluează slăbuț în ultima vreme (și o să trebuiască să scot linkul ăsta) vă invit totuși să dați un like paginii aici ca să obțineți noi postări și pe perete.