egoistic.ro Însemnări din capitalism

1Jun/124

Box profesionist

Dintre sutele de persoane pe care le văd zilnic, s-a remarcat o doamnă/domnișoară nici prea scundă nici prea înaltă, nici prea grasă nici prea slabă, o tanti pe care o întâlnesc cu regularitate în stație dimineața. Pare genul hippie al anilor 90, în etate cam 35 de ani, aer ștregăresc, blugi rupți, geacă de blugi, vopsită negru (dar am bănuieli că e blondă), sorbind din câte o țigară cu mult tact, cum ziceam, zilnic.

Vineri însă a lipsit din stația obișnuită, fapt de care mi-am dat seama doar în momentul în care am observat-o pe următoarea străduță, într-o dubiță, unde un individ încerca să-i obțină grațiile cu forța și poate - cine știe? - un sărut; un fel de joc infantil, în care jucătorii zâmbesc din jenă. M-am amuzat și am uitat episodul.

Luni dimineața tipa era din nou în stație, o țigară în mână, o aliură vizibil știrbită, și culoare albastră în jurul unui ochi - cam cât pui pumnul. Singura explicație logică ar fi că tipul de vineri trebuie să fi fost antrenorul lui Carl Froch.

Asta e, campionii mai și pierd, se întâmplă și în vest.

Postat de către Daniel Andreș

Comentarii (4) Trackback-uri (0)
  1. Ești subiectiv și riști să te înșeli… de unde, de exemplu, știi tu că vineri doamnei nu i-a fost furat până la urmă sărutul și i-a plăcut atât de mult încât, pe urmă l-o fi căutând ea pe domn, care, după ce ar fi refuzat-o, această a recurs la violență, tot ea fiind cea care încasează… :)

    • Bună ipoteza! Dar și așa, nu e prea plăcut (pentru o doamnă) să poarte proteză dentară de box când caută un sărut, nu?

  2. EU in local tau as tacea. Ai fost fostpasiv cand o persona a fost maltratata poate, ma dezamagesti.


Lasă un comentariu

(required)

Nici un trackback încă.